Hecht 7100 Set - Malotraktor S Vozíkem Včetně Kultivátoru - Hecht 7100 - motorový kultivátor - AMAT nářadí-železářství : Benzínový kultivátor s výkonným štvortaktným motorom hecht ohv s objemom 208 cm 3 a maximálnom výkone 7 hp.

Hecht 7100 Set - Malotraktor S Vozíkem Včetně Kultivátoru - Hecht 7100 - motorový kultivátor - AMAT nářadí-železářství : Benzínový kultivátor s výkonným štvortaktným motorom hecht ohv s objemom 208 cm 3 a maximálnom výkone 7 hp.. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač a železné lopatkové kolesá. Bez dph 1 031,67 €. Hecht 7100 set hecht malkas skaldītājs motorzāģi hecht. Stroj je tak možné vybaviť naozaj veľkými 12 pojazdovými kolesami, pluhom, oborávačom, vyorávačom zemiakov, oceľovými. Je možné ho zakúpiť samostatne ako kultivátor a dokúpiť niektoré ďalšie príslušenstvo.

Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Kultivátor hecht 7100, prívesný vozík hecht 57100, oje umožňujúce pripojenie vozíka ku kultivátoru hecht 57101 a veľké 12 pojazdové kolesá hecht 007112. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Projektově je zdařilý až na pár drobností. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky.

POHONNÁ JEDNOTKA
POHONNÁ JEDNOTKA from www.mamtechnika.cz
Hecht 7100 je možné ďalej rozširovať o ďalšie voliteľné príslušenstvo. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Je možné jej zakoupit samostatně jako kultivátor a dokoupit některé další velkou výhodou tohoto kultivátoru je bohaté volitelné příslušenství (není součástí základní dodávky). Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Dnes vám ukážu, jak namontovat terakola na malotraktor hecht 7100. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém.

Je možné jej zakoupit samostatně jako kultivátor a dokoupit některé další velkou výhodou tohoto kultivátoru je bohaté volitelné příslušenství (není součástí základní dodávky).

Hecht 7100 set obsahuje základní kultivátor hecht 7100 a kompletní příslušenství zahrnující vše pro snadnou přestavbu na jednoosý traktor s vozíkem. Malotraktor mě zaujal už svým vzhledem. Verzia r je vybavená rýchlejšou prevodovkou vhodnejšou predovšetkým pre využitie pre jednoosý traktor, verzia štandard je pomalšia, pohonná jednotka je. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač a železné lopatkové kolesá. V základe je vybavený kultivátor tromi pármi radličiek o pracovnom zábere od 81 do 104 cm. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Akční set pubert vario 65b c3 + kola s diferenciálem 10 s vozíkem vares hv 220l 35990 kč. Prezentowana glebogryzarka benzynowa hecht 7100 set oferowana w praktycznym zestawie jest idealna do wszechstronnej. Hecht 7100 je možné ďalej rozširovať o ďalšie voliteľné príslušenstvo. Lze jej přestavět na jednoosý kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Kultivátor je díky svému záběru vhodný na velké záhony a zahrady.

Původní cena kompletu 31 468 kč. Kultivátor je díky svému záběru vhodný na velké záhony a zahrady. Hecht 7100 je možné ďalej rozširovať o ďalšie voliteľné príslušenstvo. Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor. Pohonná jednotka je vyrábaná v dvoch verziách, ktoré sa líšia prevodovkou.

ZAHRADNÍ TRAKTORY
ZAHRADNÍ TRAKTORY from www.mamtechnika.cz
Lze jej přestavět na jednoosý kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Verzia r je vybavená rýchlejšou prevodovkou vhodnejšou predovšetkým pre využitie pre jednoosý traktor, verzia štandard je pomalšia, pohonná jednotka je. Motorový kultivátor s obsahem motoru 208 cm3 a výkonem 5,22 kw. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač a železné lopatkové kolesá. Kola poloosy vari global ze závažím. Hecht 7100 set hecht malkas skaldītājs motorzāģi hecht. V základe je vybavený kultivátor tromi pármi radličiek o pracovnom zábere od 81 do 104 cm. Bez dph 1 031,67 €.

Je možné ho zakúpiť samostatne ako kultivátor a dokúpiť niektoré ďalšie príslušenstvo.

S drobnými úpravami použita téměr kompletní náprava z. Kultivátor hecht 7100 je stroj so skutočne širokým voliteľným príslušenstvom. Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém. Set neobsahuje prídavné závažia na kolesá hecht 007101. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Dnes vám ukážu, jak namontovat terakola na malotraktor hecht 7100. Prezentowana glebogryzarka benzynowa hecht 7100 set oferowana w praktycznym zestawie jest idealna do wszechstronnej. Výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. V základe je vybavený kultivátor tromi pármi radličiek o pracovnom zábere od 81 do 104 cm. Je možné ho zakúpiť samostatne ako kultivátor a dokúpiť niektoré ďalšie príslušenstvo. Ke kultivátoru lze zapojit vozík s ojí. Verzia r je vybavená rýchlejšou prevodovkou vhodnejšou predovšetkým pre využitie pre jednoosý traktor, verzia štandard je pomalšia, pohonná jednotka je.

Je možné jej zakoupit samostatně jako kultivátor a dokoupit některé další velkou výhodou tohoto kultivátoru je bohaté volitelné příslušenství (není součástí základní dodávky). Výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Bez dph 1 031,67 €. Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky. Motorový kultivátor s obsahem motoru 208 cm3 a výkonem 5,22 kw.

MOTOROVÉ JEDNOTKY
MOTOROVÉ JEDNOTKY from www.mamtechnika.cz
Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač a železné lopatkové kolesá. Kultivátor je díky svému záběru vhodný na velké záhony a zahrady. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. 14 preces 8 veikalos cena no 304.00 € līdz 1698.00 €. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Malotraktor mě zaujal už svým vzhledem.

Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky.

Kultivátor je díky svému záběru vhodný na velké záhony a zahrady. Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Motorový kultivátor s obsahem motoru 208 cm3 a výkonem 5,22 kw. Veľkou výhodou tohto kultivátoru je bohaté voliteľné príslušenstvo (nie je súčasťou základnej dodávky). S drobnými úpravami použita téměr kompletní náprava z. Dnes vám ukážu, jak namontovat terakola na malotraktor hecht 7100. Prezentowana glebogryzarka benzynowa hecht 7100 set oferowana w praktycznym zestawie jest idealna do wszechstronnej. Akční set pubert vario 65b c3 + kola s diferenciálem 10 s vozíkem vares hv 220l 35990 kč. Ke kultivátoru lze zapojit vozík s ojí. 14 preces 8 veikalos cena no 304.00 € līdz 1698.00 €. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Hecht 7100 je možné ďalej rozširovať o ďalšie voliteľné príslušenstvo.

14 preces 8 veikalos cena no 30400 € līdz 169800 € hecht 7100. Lze jej přestavět na jednoosý kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry.
banner